Taaltraining

Wilt u beter kunnen communiceren met uw internationale klanten? Miscommunicatie met uw buitenlandse collega's voorkomen? Volg dan een van onze zakelijke taalcursussen.

Wij werken o.a. voor

klantlogo Sirva
klantlogo De Rivieren Notarissen
klantlogo HLB Witlox van den Boomen

Zakelijke taalcursus op maat

Een zakelijke taaltraining wordt afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Gedurende een persoonlijk gesprek inventariseren wij de doelstellingen en daarna wordt met een intake bepaald wat het huidige taalniveau is.

Enkele veel voorkomende onderwerpen in onze zakelijke cursussen zijn:

  • E-mails schrijven
  • Telefoneren met klanten
  • Verkoopgesprekken voeren
  • Vergroten woordenschat
  • Offertes en brieven schrijven

Bovenstaande onderwerpen worden verwerkt in het cursusmateriaal, dat is afgestemd op de branche waarin u werkzaam bent en de functie die u heeft. Daardoor bereiken we dat u de taal sneller en beter leert.

Samenstellen van taaltraining op maat bij Interlect

Taalniveau

Interlect ondersteunt cursisten bij het leren van een vreemde taal op alle niveaus. U kunt bij ons terecht als beginner, maar ook als gevorderde. Intensief of gefaseerd Welke taaltraining het beste bij u past, is afhankelijk van de beschikbare tijd die u heeft.

  • Intensief: korte intensieve begeleiding waardoor men snel vooruitgang kan boeken.
  • Gefaseerd: langere begeleidingsperiode en daardoor meer ruimte voor praktijk gerelateerde situaties.

Individueel of in groepsverband

Wij verzorgen zowel individuele cursussen, bedrijfstrainingen als ook taalcursussen in groepsverband (open inschrijving). Iedere cursist leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom stellen wij altijd een maatwerk offerte samen voor uw taaltraining. Deze offerte is afhankelijk van de vorm van training (individueel, bedrijfstraining of groepstraining) en de inhoud (alleen taal of een combinatie van taal en cultuur).

Wat voor soort taaltrainigen biedt Interlect

Investering bij taaltraining

De kosten van een taaltraining zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het begin niveau, de doelstelling (waar gaat u de taal voor gebruiken), hoeveel personen nemen deel aan de training.

Daarnaast vraagt het volgen van een taalcursus ook een tijdsinvestering. Naast het volgen van de lessen moet u rekenen op 2-3 uur huiswerk per sessie. Het niet maken van het huiswerk heeft directe gevolgen voor het te behalen eindniveau van de cursist. Op alle diensten van Interlect zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden en inzien.

Werkzaamheden bij een taaltraining

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zoals aangegeven zijn de kosten van een taaltraining afhankelijk van een aantal factoren. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. We zijn bereikbaar op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen: