Vertalen

U heeft een document dat professioneel vertaald moet worden waarbij rekening wordt gehouden met vakjargon en culturele verschillen. Dan bent u bij Interlect aan het juiste adres.

Wij werken o.a. voor

Een professionele vertaling

Een goede vertaling begint met een gedegen inventarisatie. Wat is het doel van de tekst die u vertaald wilt hebben? Dient de tekst bijvoorbeeld SEO/SEA proof te zijn, is er specifiek vakjargon dat wordt gebruikt?

Onze werkwijze kenmerkt zich door de focus op kwaliteit. Wij werken met een ervaren team van vertalers, die beschikken over de juiste technische achtergrond om uw teksten goed te vertalen. Daarnaast investeren wij continu in de nieuwste technieken zodat wij nog hogere kwaliteit kunnen leveren. Dit doen wij zeer snel en tegen de scherpste prijs. Gedurende het vertaalproces heeft u Ć©Ć©n aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Professioneel vertaalbureau

Taalcombinaties

Bij Interlect kunt u terecht voor vertalingen en tolkdiensten naar meer dan 20 taalcombinaties. Ter indicatie een korte opsomming van de talen die wij standaard aanbieden: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Chinees, Portugees, Turks, Arabisch, Pools, Roemeens, Tsjechisch en Hongaars.

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij u in bijna alle gevallen helpen tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast bieden wij ook revisiewerkzaamheden aan. Onze professionals lezen uw tekst voor u na en zetten de puntjes op de i.

Wat doet een professioneel vertaalbureau?

Onze specialisaties

Uw technische vertaling bij de juiste technische vertaler, dat is de specialiteit van vertaalbureau Interlect. Om de kwaliteit van een vertaling te garanderen, zijn wij o.a. gespecialiseerd in het vertalen van:

Professioneel vertaalbureau in meer dan 20 taalcombinaties

Interlect levert vertalingen in een breed spectrum en in meer dan 20 talen, desgewenst ook beƫdigd. Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij onze klanten die internationaal zakendoen of in Nederland actief zijn. Wij zorgen dat taal- en cultuurbarriers verwdijnen. Van technische documenten, testamenten of jaar verslagen. Onze professionele vertalers staan voor u klaar. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 085 40 17 825, vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte of stuur een e-mail naar: info@interlect-groep.nl

Heeft u een vertaling nodig van een document? Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw documentatie. In bepaalde gevallen komen wij met onze klanten een additionele geheimhoudingsovereenkomst overeen.

Werkzaamheden vertalen aanmaning

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De prijs van een professionele vertaling is in veel gevallen maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beĆ«digd dient te worden of niet. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op 085 40 17 825ā€‹.

Ook interessant om te lezen: