Taaltraining Nederlands

Taalbegrip maakt of iemand functioneert op zijn functie of niet. Laat uw personeel een taaltraining Nederlands voor op de werkvloer volgen om het Nederlands taalniveau te verbeteren.

Wij werken o.a. voor

Klant:Sirva
Klant: De Rivieren Notariskantoor
Klant:HLB Witlox van den Bomen
Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Taaltraining Nederlands op de werkvloer

Haal het beste uit uw medewerkers en laat taal geen belemmering zijn. Interlect is een partner van het Taalakkoord. Samen zetten wij in op taal!

Interlect verzorgt taaltrainingen voor bedrijven in alle sectoren en op alle taal- en denkniveaus. De taaltraining Nederlands op de Werkvloer is speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven.

De training is zowel voor anderstalige werknemers als ook voor medewerkers waarvan het Nederlands de moedertaal is. Wij verzorgen deze taaltrainingen in groepsverband, duo’s of individueel. De cursus wordt op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Samenstellen van taaltraining Nederlands op maat bij Interlect

Leerdoelen

Werknemers die de Nederlandse taal leren zijn beter inzetbaar en dus beter voor uw bedrijf. Ze kunnen bijvoorbeeld beter rapporteren naar de klant, communiceren met collega’s en leidinggevende, nemen actiever deel aan het werkoverleg, zijn meer betrokken en begrijpen de veiligheidsinstructies of hygiënevoorschriften beter.

Taal is zo belangrijk! Werknemers die de taal voldoende beheersen zijn letterlijk mondiger. Het zelfvertrouwen neemt toe, de medewerker is zelfredzamer, zijn doorgroeikansen en opleidingsmogelijkheden worden vergroot en de motivatie neemt toe.

De beste trainingsvorm voor een taaltraining Nederlands bestaat niet, maar is veelal afhankelijk van de tijd die ter beschikking is en hoeveel tijd cursisten zelf besteden aan het leren van de Nederlandse taal.

Taaltrainingen op maat

De dagelijkse praktijk binnen uw bedrijf is het uitgangspunt bij deze cursus. De deelnemers kunnen hun vaardigheden direct op de werkvloer toepassen. Denk hierbij aan werkinstructies, communicatie met collega’s en/of klanten en vaktaal. Hierdoor wordt in korte tijd een maximaal resultaat behaald.

Voordat de taaltraining Nederlands op de Werkvloer van start gaat, houden we een (mondelinge en schriftelijke) intake. Hierin stellen we het startniveau, de wensen en doelen van uw werknemer(s) vast. Daarna ontvangt u een voorstel voor de inhoud en opbouw van de cursus en wordt in overleg bepaald wat de lesduur, de planning en locatie zal zijn.

Wat voor soort taaltrainigen Nederlands biedt Interlect
USP tolken

Begrijp elkaar met een professionele tolk

Voorkom miscommunicatie

Laat taalbarriéres geen obstakel zijn

Reviews

Wat onze klanten zeggen

“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent, was very helpful. ”

Leandro, Brazil

“De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima.”

Stefan, Valkenswaard

“Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes.”

Leon, Tilburg

Investering bij taaltraining Nederlands

De kosten van een zakelijke taaltraining Nederlands zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het begin niveau, de doelstelling (waar gaat u de taal voor gebruiken), hoeveel personen nemen deel aan de training.

Daarnaast vraagt het volgen van een taalcursus Nederlands ook een tijdsinvestering. Naast het volgen van de lessen moet u rekenen op 2-3 uur huiswerk per sessie. Het niet maken van het huiswerk heeft directe gevolgen voor het te behalen eindniveau van de cursist. Op alle diensten van Interlect zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden en inzien.

Werkzaamheden medische tolken

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zoals aangegeven zijn de kosten van een taaltraining Nederlands afhankelijk van een aantal factoren. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. We zijn bereikbaar op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen:

Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Blogs

Recente blogs

Interessante blogs over taal & cultuur

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.

Wat is een beëdigde vertaling?

We krijgen veel vragen over het onderwerp “beëdigde vertaling”. Vandaar een tweeluik blog waarin we ingaan op de meest voorkomende vragen over het fenomeen beëdigde vertaling.

Lees meer

Tips leren Spaanse taal

Heeft u veel zakelijke contacten in Spanje? In deze blog een aantal tips voor het leren van de Spaanse taal.

Lees meer

internationaal communiceren

Communicatie bij internationaal zakendoen

De taal waarin je met je internationale contacten communiceert heeft heel veel invloed op hoe de communicatie verloopt.

Lees meer