Tolken

Staan taal- en cultuurbarrières een goede communicatie in de weg en u wilt miscommunicatie voorkomen? Dan is een professionele tolk van Interlect de oplossing.

Wij werken o.a. voor

Klant:Sirva
Klant: De Rivieren Notariskantoor
Klant:HLB Witlox van den Bomen
Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Inhuren professionele tolk

Een tolk zorgt voor duidelijkheid wanneer taal- en cultuurbarrières een goede communicatie in de weg staan. Voor elke situatie heeft Interlect de beste professionele tolken. Offerte nodig voor onze tolkservice? Telefonisch of op locatie? Vraag direct uw offerte aan!

Soorten tolken

Tolk: onmisbaar in veel situaties

Een goede tolk is in veel situaties onmisbaar. In zakelijke communicatie met een potentiële klant maar ook in de rechtbank wanneer niet iedereen de Nederlandse taal machtig is. Maar ook bij een notaris of op een congres kan een tolk uitkomst bieden en zorgen voor heldere communicatie.

Interlect beschikt over jarenlange ervaring in verschillende situaties en talen. Wij hebben voor vele taalcombinaties gespecialiseerde tolken in huis. Op zoek naar een rechtbanktolk, notaristolk, beurs of congrestolk of een tolk in de zorg? Wij helpen u graag verder.

Onze specialisaties

Uw technische vertaling bij de juiste technische vertaler, dat is de specialiteit van vertaalbureau Interlect. Om de kwaliteit van een vertaling te garanderen, zijn wij o.a. gespecialiseerd in het vertalen van:

Tolkdiensten voor zorgverleners

Interlect is tevens inzetbaar als tolkservice in de zorg. Wij zijn onder andere actief voor tandartsen, huisartsen en ggz-zorgverleners maar ook voor arbodiensten en gemeenten verzorgen wij duidelijkheid in de communicatie met anderstaligen die het Nederlands niet machtig zijn. Wilt u meer weten over onze tolkdiensten voor zorgverleners? Hier leest u alles over tolkservices in een zorgomgeving.

Wanneer een tolk inzetten
USP tolken

Begrijp elkaar met een professionele tolk

Voorkom miscommunicatie

Laat taalbarriéres geen obstakel zijn

Reviews

Wat onze klanten zeggen

“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent, was very helpful. ”

Leandro, Brazil

“De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima.”

Stefan, Valkenswaard

“Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes.”

Leon, Tilburg

Oplossingen voor elke situatie

Vraagt de situatie om een tolkencabine of is een fluisterset de beste oplossing. Afhankelijk van de groepsgrootte kan het raadzaam zijn een tolkencabine in te richten of te werken met een fluisterset.

  • Tolkencabine
  • Een tolkencabine is een afgesloten ruimte van waaruit de tolk overzicht heeft op de spreker en de zaal. Hiermee wordt voorkomen dat de tolk door de spreker heen moet praten om het de informatie over te brengen.

  • Fluisterset
  • Bij het gebruik van een fluisterset zit de tolk in dezelfde ruimte en vertaalt alles wat gezegd wordt meteen in een microfoon die verbonden is met de koptelefoontjes van de luisteraars.

Uiteraard kan Interlect u adviseren over het beste materiaal en de beste oplossing voor uw situatie. Om onze klanten optimaal te bedienen, is het mogelijk om een tolkenset met maximaal vijf ontvangers te huren tegen een gereduceerd tarief.

Wilt u meer weten over de fluisterset of een offerte voor de huur van een fluisterset aanvragen? Hier vindt u alle informatie over tolken met een fluisterset.

Werkzaamheden medische tolken

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u een situatie waarbij een taalbarriere tot miscommunicatie kan leiden? Onze tolken hebben veel ervaring in het tolken bij zeer uiteenlopende situaties. Interlect verzorgt de juiste medische tolk tijdens uw zitting. Zodoende kunt u zich richten op belangrijkere zaken. Wel zo prettig! U kunt ons bereiken op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen:

Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Blogs

Recente blogs

Interessante blogs over taal & cultuur

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.

Wat is een beëdigde vertaling?

We krijgen veel vragen over het onderwerp “beëdigde vertaling”. Vandaar een tweeluik blog waarin we ingaan op de meest voorkomende vragen over het fenomeen beëdigde vertaling.

Lees meer

Tips leren Spaanse taal

Heeft u veel zakelijke contacten in Spanje? In deze blog een aantal tips voor het leren van de Spaanse taal.

Lees meer

internationaal communiceren

Communicatie bij internationaal zakendoen

De taal waarin je met je internationale contacten communiceert heeft heel veel invloed op hoe de communicatie verloopt.

Lees meer