VOG vertalen

Een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is in het buitenland vaak een vereist om er te mogen werken of wonen. Laat deze professioneel en snel door ons vertalen door vertaalbureau Interlect.

Wij werken o.a. voor

Klant:Sirva
Klant: De Rivieren Notariskantoor
Klant:HLB Witlox van den Bomen
Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


VOG laten vertalen

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat uw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving.

Een VOG kan worden afgegeven aan natuurlijke personen (mensen) en aan rechtspersonen (bedrijven/organisaties). Als iemand een VOG aanvraagt, wordt onderzoek gedaan naar het justitiële verleden van een natuurlijk persoon (NP) of rechtspersoon (RP). Heeft u een vertaling nodig van uw Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij Interlect!

VOG vertalingen

Waarom heeft is een VOG nodig?

Een VOG voor een natuurlijk persoon (VOG NP) is in verschillende gevallen nodig. Bijvoorbeeld voor het vervullen van een functie waarin u werkt met vertrouwelijke gegevens, kwetsbare personen, geld of goederen. Een (toekomstige) werkgever kan dan vragen om een geldige VOG.

Voor sommige functies is een VOG wettelijk verplicht, bijvoorbeeld voor onderwijzers, gastouders en taxichauffeurs. De overheid legt in regelgeving vast voor welke beroepen een VOG in ieder geval verplicht is. Als er geen wettelijke verplichting is voor het overleggen van een VOG mag de werkgever zelf bepalen of hij een VOG verplicht stelt voor een bepaalde functie.

U krijgt in ieder geval een VOG als u geen strafbaar feit heeft gepleegd dat relevant is voor de betreffende functie.

VOG voor rechtspersonen

Met een VOG RP kunnen bedrijven of stichtingen hun integriteit tonen aan partners, bedrijven en overheden. De VOG RP kan bijvoorbeeld nodig zijn bij het afsluiten van een contract of om lid te worden van een brancheorganisatie. De VOG RP kan worden aangevraagd door de volgende rechtspersonen:

  • Naamloze Vennootschap NV
  • Besloten Vennootschap BV
  • Stichting
  • Vereniging
  • Vennootschap onder Firma
  • Maatschap

Wat is een VOG vertaling
USP vertalen

Vertalen naar meer dan 20 talen

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Tone of voice van de vertaling is belangrijk

Reviews

Wat onze klanten zeggen

“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent, was very helpful. ”

Leandro, Brazil

“De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima.”

Stefan, Valkenswaard

“Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes.”

Leon, Tilburg

Vertaling van een VOG

In veel gevallen heeft u de vertaling van een VOG op kerote termijn nodig. Bij vertaalbureau Interlect bent u aan het juiste adres. Op zeer korte termijn kunnen wij u VOG vertalen.

Dankzij onze specialistische kennis kunnen wij vertalingen van een VOG aanbieden tegen scherpe prijzen. Snelle leveringen met hoge kwaliteitseisen.

Werkzaamheden bij een VOG vertaling

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De prijs van een professionele juridische vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beëdigd dient te worden of niet. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen:

Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Blogs

Recente blogs

Interessante blogs over taal & cultuur

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.

Wat is een beëdigde vertaling?

We krijgen veel vragen over het onderwerp “beëdigde vertaling”. Vandaar een tweeluik blog waarin we ingaan op de meest voorkomende vragen over het fenomeen beëdigde vertaling.

Lees meer

Tips leren Spaanse taal

Heeft u veel zakelijke contacten in Spanje? In deze blog een aantal tips voor het leren van de Spaanse taal.

Lees meer

internationaal communiceren

Communicatie bij internationaal zakendoen

De taal waarin je met je internationale contacten communiceert heeft heel veel invloed op hoe de communicatie verloopt.

Lees meer