Taaltraining Duits

U wilt meer omzet uit Frankrijk maar taal- en cultuurverschillen staan in de weg. U wilt uw leveranciers beter begrijpen. Dan is een op maat gemaakte zakelijke taaltraining Duits de oplossing.

Wij werken o.a. voor

klantlogo Sirva
klantlogo De Rivieren Notarissen
klantlogo HLB Witlox van den Boomen

Taaltraining Duits op maat

Een zakelijke taaltraining Duits wordt afgestemd op wensen en doelstellingen van onze cursisten. Gedurende een persoonlijk gesprek inventariseren wij de doelstellingen en daarna wordt met een intake bepaald wat het huidige taalniveau is.

Afhankelijk van het instapniveau en de doelstellingen wordt het lesmateriaal op de specifieke situatie afgestemd. De praktische toepassing van de taaltraining Duits op het werkgebied staat hierbij voorop.

Een zakelijke taalcursus Duits voor een telefoniste is daarom anders van inhoud en opbouw dan voor een After sales functionaris of monteur.

Tijdens onze zakelijke taaltrainingen Duits komen cultuurverschillen ook uitgebreid aan bod.

Samenstellen van taaltraining Duits op maat bij Interlect

Taalniveau Duits

De taaltraining Duits bieden wij op alle niveaus aan. Van beginner tot near Native die de grammaticale puntjes op de i wil zetten. Intensief of gefaseerd De cursusvorm die het beste bij u past, is afhankelijk van uw beschikbare tijd.

  • Intensief: korte intensieve begeleiding waardoor men snel vooruitgang kan boeken.
  • Gefaseerd: langere begeleidingsperiode en daardoor meer ruimte voor praktijk gerelateerde situaties.

Het volgen van een taaltraining Duits kan zowel individueel als in groepsverband (bedrijfstraining of doormiddel van open inschrijving).

De beste trainingsvorm voor een taaltraining Duits bestaat niet, maar is veelal afhankelijk van de tijd die ter beschikking is en hoeveel tijd cursisten zelf besteden aan het leren van de Duitse taal.

Onze Duitse taaldocenten

Onze team van Duits docenten heeft zeer veel ervaring met het geven van taalcursussen aan werknemers van grote en kleine bedrijven, individueel of groepen en van starters tot gevorderde. Van accountant tot zorgmanager, onze docenten helpen u graag verder met het leren van de Duitse taal.

Wat voor soort taaltrainigen Duits biedt Interlect

Investering bij taaltraining Duits

De kosten van een taaltraining Duits zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het begin niveau, de doelstelling (waar gaat u de taal voor gebruiken), hoeveel personen nemen deel aan de training.

Daarnaast vraagt het volgen van een taalcursus Duits ook een tijdsinvestering. Naast het volgen van de lessen moet u rekenen op 2-3 uur huiswerk per sessie. Het niet maken van het huiswerk heeft directe gevolgen voor het te behalen eindniveau van de cursist. Op alle diensten van Interlect zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden en inzien.

Werkzaamheden bij een taaltraining Duits

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zoals aangegeven zijn de kosten van een taaltraining Duits afhankelijk van een aantal factoren. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. We zijn bereikbaar op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen: