Taaltraining Engels

Omdat iedere cursist op zijn eigen manier en tempo leert, stellen wij altijd een maatwerk offerte samen voor een zakelijke taalcursus Engels.

Wij werken o.a. voor

klantlogo Sirva
klantlogo De Rivieren Notarissen
klantlogo HLB Witlox van den Boomen

Taaltraining Engels op maat

Een zakelijke taaltraining Engels wordt afgestemd op wensen en doelstellingen van onze cursisten. Gedurende een persoonlijk gesprek inventariseren wij de doelstellingen en daarna wordt met een intake bepaald wat het huidige taalniveau is.

Het lesmateriaal en de inhoud van de taaltraining Engels worden zo veel als mogelijk afgestemd op doelstellingen, tempo en werkzaamheden. Afhankelijk van de doorgenomen verbeterpunten en doelstellingen (bijvoorbeeld uw spreek- of schrijfvaardigheid) gaat men samen met de docent aan de slag om de Engelse taal beter onder de knie te krijgen.

Een zakelijke taaltraining Engels is daardoor voor een HR-manager anders van opbouw en inhoud dan voor een bouwconstructeur. Daarbij komen ook altijd cultuurverschillen uitgebreid aan bod.

Samenstellen van taaltraining Engels op maat bij Interlect

Taalniveau Engels

De taaltraining Engels bieden wij op alle niveaus aan. Van beginner tot near Native die de grammaticale puntjes op de i wil zetten. Intensief of gefaseerd De cursusvorm die het beste bij u past, is afhankelijk van uw beschikbare tijd.

  • Intensief: korte intensieve begeleiding waardoor men snel vooruitgang kan boeken.
  • Gefaseerd: langere begeleidingsperiode en daardoor meer ruimte voor praktijk gerelateerde situaties.

Het volgen van een taaltraining Engels kan zowel individueel als in groepsverband (bedrijfstraining of doormiddel van open inschrijving).

Onze Engelse taaldocenten

Ons team docenten heeft enorm veel ervaring met het geven van een zakelijke taaltraining Engels aan een grote verscheidenheid van cursisten. Zowel individueel als in groepen, van starterniveau tot near native speakers en van Accountmanagers tot IT-specialisten: niets is ons team docenten vreemd. Het overbrengen van de Engelse taal is ons plezier.

Wat voor soort taaltrainigen Engels biedt Interlect

Investering bij taaltraining Engels

De kosten van een taaltraining Engels zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het begin niveau, de doelstelling (waar gaat u de taal voor gebruiken), hoeveel personen nemen deel aan de training.

Daarnaast vraagt het volgen van een taalcursus Engels ook een tijdsinvestering. Naast het volgen van de lessen moet u rekenen op 2-3 uur huiswerk per sessie. Het niet maken van het huiswerk heeft directe gevolgen voor het te behalen eindniveau van de cursist. Op alle diensten van Interlect zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden en inzien.

Werkzaamheden bij een taaltraining Engels

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zoals aangegeven zijn de kosten van een taaltraining Engels afhankelijk van een aantal factoren. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. We zijn bereikbaar op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen: