Spoedvertalingen

U heeft een vertaling met spoed nodig? Dan bent u bij vertaalbureau Interlect aan het juiste adres. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van een spoedvertaling

Wij werken o.a. voor

Wat is een spoedvertaling?

Spoedvertalingen zijn bij ons de orde van de dag. Vertaalwerk wordt namelijk nog vaak gezien als de laatste schakel in een planning. Daardoor horen we vaak dat klanten hun vertaling eigenlijk zo snel mogelijk nodig hebben. Gelukkig hebben wij bij Interlect ruime ervaring met het behandelen van spoedaanvragen.

Heeft u een document dat zo snel als mogelijk vertaald moet worden? Dan gaan wij ons best doen om dit zo spoedig mogelijk te regelen voor u. Wij zijn een vertaalbureau dat snel kan leveren zonder dat de kwaliteit van ons werk hieronder lijdt. Door ons grote team van professionele vertalers kunt u zelfs voor be√ędigde spoedvertalingen bij ons aankloppen.

Met spoed een vertaling nodig? Neem direct contact op met: 085-4017825.

Wanneer een spoedvertaling?

Spoedvertaling naar het Engels en vele andere talen

Bij Interlect krijgen we veel verzoeken voor spoedvertaling binnen. In de meeste gevallen gaat het om een spoedvertaling Engels. Vaak vanuit het Nederlands, maar soms ook vanuit andere talen. Daarnaast komen spoedvertalingen naar het Duits of Frans veel voor. Wij kunnen vertalingen voorzien in veel verschillende talen, zoals het Pools, Roemeens, Arabisch, Tsjechisch, Hongaars, Albanees, Russisch, Turks, Farsi, Hindi, Koreaans, Japans, Thais, Portugees en Chinees.

Ervaren vertalers voor spoedvertalingen

Spoedvertalingen kunnen natuurlijk betrekking hebben op ieder soort document. Of het nu gaat om een financieel document, een juridische tekst, medisch document of een website vertaling, wij vertalen op professionele wijze en zo snel mogelijk voor u.

Bij spoedvertalingen is het natuurlijk extra van belang dat de vertaler over de juiste kennis beschikt. Daarom maken we bij spoedvertalingen optimaal gebruik van ons veelzijdige team van vertalers. We letten erop dat de vertaler beschikt over de desbetreffende vakkennis. Zo past de vertaling straks perfect binnen de cultuur en doelgroep en wordt de juiste terminologie aangehouden.

Wat is een spoedvertaling

Kwalitatief sterke vertalingen op korte termijn

Natuurlijk zorgen we er bij Interlect voor dat we bij een spoedvertaling niet inleveren op kwaliteit. Ondanks dat er bij deze vertalingen haast geboden is, staat voor ons de kwaliteit van de vertaling altijd voorop.

Dit betekent dat onze vertalers net zoveel zorg besteden aan uw tekst als normaal. Er wordt in een hoger tempo vertaald en waar nodig maken we wat overuren om uw deadline te halen. Soms worden er zelfs meerdere vertalers op één klus gezet. Hoe dan ook, u kunt ervan uitgaan dat het kwaliteitsniveau hetzelfde blijft.

Het proces van een spoedvertaling

Hoe gaat een spoedvertaling in zijn werk? Allereerst is de levertijd afhankelijk van de hoeveelheid tekst en de taalcombinatie. Stuurt u daarom u tekst naar info@interlect-groep.nl. Het beste is om dit in een Word bestand te doen. Zo kunnen wij de tekst direct inzien en u informeren over de haalbare levertijd van uw vertaling. Wij nemen daarna zo snel al mogelijk telefonisch contact met u op om de mogelijkheden door te nemen en de kosten te bespreken.

Werkzaamheden bij spoedvertalingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De prijs van een spoedvertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling be√ędigd dient te worden of niet. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen: