Financiƫle vertalingen

U heeft een vertaling nodig van financiƫle documenten zoals rapportages of jaarverslagen. Dan bent u bij vertaalbureau Interlect aan het juiste adres.

Wij werken o.a. voor

Financieel vertaalbureau

Het vertalen van financiƫle documenten en financiƫle termen vertalen vereist specialistische kennis. Onze financiƫle vertalers zijn daarom up-to-date wat betreft terminologie, schrijfstijl en -wijze zoals binnen de financiƫle branche worden gebezigd. Daarbij zijn onze vertalers zich ervan bewust dat verschillen door interpretatie gevolgen kunnen hebben.

Het vertalen van financiƫle documenten en financiƫle termen vereist specialistische kennis. Onze financiƫle vertalers zijn daarom up-to-date wat betreft terminologie, schrijfstijl en -wijze zoals binnen de financiƫle branche worden gebezigd. Daarbij zijn onze vertalers zich ervan bewust dat verschillen door interpretatie gevolgen kunnen hebben.

Financiele vertaling nodig?

Financiƫle termen vertalen

Banken, verzekeraars, accountants en financiƫle instellingen gebruiken doorgaans veel vakjargon. Specifiek taalgebruik dat herkenbaar is voor ondernemingen in de financiƫle wereld. Onze financiƫle vertalers hebben een brede en gedegen achtergrond in het vertalen van een grote diversiteit aan financiƫle documenten. De financiƫle wereld is sterk georiƫnteerd op de Engelse taal. Het is dan ook geen verassing dat veel vertalingen van financiƫle termen naar het Engels moeten.

Ook beƫdigde vertalingen

Meer en meer wordt door instanties en bedrijven gevraagd om een officieƫl vertaling. Interlect verzorgt, indien gewenst, ook uw beƫdigde vertaling. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw documenten en onze vertalers hebben een geheimhoudingverplichting.

Bij spoedvertalingen is het natuurlijk extra van belang dat de vertaler over de juiste kennis beschikt. Daarom maken we bij spoedvertalingen optimaal gebruik van ons veelzijdige team van vertalers. We letten erop dat de vertaler beschikt over de desbetreffende vakkennis. Zo past de vertaling straks perfect binnen de cultuur en doelgroep en wordt de juiste terminologie aangehouden.

Wat is een financiƫle vertaling

Onze specialisaties

Uw finciƫle vertaling bij de juiste financiƫle vertaler, dat is de specialiteit van vertaalbureau Interlect. Om de kwaliteit van een vertaling te garanderen, zijn wij o.a. gespecialiseerd in het vertalen van:

Financiƫle vertalingen in meer dan 20 talen

Interlect levert financiƫle vertalingen in meer dan 20 talen, ook beƫdigd. Omdat we ons gespecialiseerd hebben in het vertalen van financiƫle documenten worden we veel ingeschakeld door notariskantoren, advocatenkantoren, accountants en belastingadvieskantoren bij het vertalen van documentatie jaarrapporten en akten. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 085 40 17 825, vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte of stuur een e-mail naar: info@interlect-groep.nl

Heeft u een vertaling nodig van een financieel document? Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw documentatie. In bepaalde gevallen komen wij met onze klanten een additionele geheimhoudingsovereenkomst overeen.

Werkzaamheden bij financiƫle vertaling

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De prijs van een professionele finaciƫle vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beƫdigd dient te worden of niet. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen: