Medische vertalingen

Vertalingen van medische documenten en rapporten is vaak een belangrijke voorwaarden om medicijnen en apparatuur in andere landen op de markt te brengen. Een professionele vertaling is dan nodig, Interlect helpt u daarbij.

Wij werken o.a. voor:

Klant:Sirva
Klant: De Rivieren Notariskantoor
Klant:HLB Witlox van den Bomen
Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Medische documenten laten vertalen

Het vertalen van medische documenten gebeurt met allerlei redenen en voor allerlei doelgroepen. Medische documenten vertalen wij niet alleen voor zorgprofessionals, maar ook voor particulieren. Het vertalen van medische documenten en teksten vraagt specialistische kennis van vakterminologie en de schrijfwijze van deze termen.

wat is een medische vertaling?

Medische vertalingen in verschillende talen

Bij Interlect zijn wij uitstekend bekend met de uitgebreide en zware terminologie van medische vertalingen.

Bij medische vertalingen zorgen we voor een consequent gebruik van de juiste terminologie. Op deze manier dragen we zorg voor correcte medische vertalingen. Afhankelijk van het soort documentdient rekening te worden gehouden met de lezer. Voor medische vertalingen wordt het meest vertaald naar het Engels, maar ook onze vertaalservice naar het Duits en het Frans wordt veel gebruikt. Daarnaast zijn er bijsluiters en brochures die naar alle mogelijke talen vertaald worden.

Professionele medische vertalers

Een medisch vertaler heeft dus de juiste basiskennis nodig van medische terminologie en vakjargon. Maar ook het begrijpen van veelgebruikte afkortingen en cryptische omschrijvingen is belangrijk. Bij een medische vertaling zijn veelal extra vaardigheden nodig waardoor het een van de meest complexe specialisaties is binnen het vertaalvak. Er bestaan veel typen medische documenten waarvan een vertaling nodig kan zijn. Van een relatief kort onderzoeksrapport tot en met het vertalen van een volledig klinisch onderzoekstraject. Het vertalen van medische documenten is daardoor erg afwisselend en veelzijdig.

Waaarom is een mediche vertaling nodig is
USP vertalen

Vertalen naar meer dan 20 talen

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Tone of voice van de vertaling is belangrijk

Reviews

Wat onze klanten zeggen

“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent, was very helpful. ”

Leandro, Brazil

“De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima.”

Stefan, Valkenswaard

“Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes.”

Leon, Tilburg

Onze specialisaties

Het vertalen van een medisch document pakken we bij Interlect altijd op dezelfde manier aan. Onze medische vertalers zorgen er eerst voor dat zij zowel de gebruikte terminologie als de beschreven procedures begrijpen. Vervolgens wordt gestart met de vertaling zelf. Deze medische documenten vertaalt Interlect op regelmatige basis:

Medisch vertaalbureau in meer dan 20 talen

Bij Interlect, het medische vertaalbureau van Eindhoven en Amsterdam, bent u aan het juiste adres voor professionele medische vertalingen. Onze medische vertalers hebben ruime ervaring binnen zowel het vertaalvak als verschillende medische vakgebieden. Bij Interlect kunt u terecht voor het laten vertalen van diverse medische gerelateerde documentatie in diverse talen.

Heeft u een medische vertaling nodig van een document? Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw documentatie. In bepaalde gevallen komen wij met onze klanten een additionele geheimhoudingsovereenkomst overeen.

Werkzaamheden bij een medische vertaling
>

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De prijs van een professionele medische vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beëdigd dient te worden of niet. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen:

Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Blogs

Recente blogs

Interessante blogs over taal & cultuur

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.

Wat is een beëdigde vertaling?

We krijgen veel vragen over het onderwerp “beëdigde vertaling”. Vandaar een tweeluik blog waarin we ingaan op de meest voorkomende vragen over het fenomeen beëdigde vertaling.

Lees meer

Tips leren Spaanse taal

Heeft u veel zakelijke contacten in Spanje? In deze blog een aantal tips voor het leren van de Spaanse taal.

Lees meer

internationaal communiceren

Communicatie bij internationaal zakendoen

De taal waarin je met je internationale contacten communiceert heeft heel veel invloed op hoe de communicatie verloopt.

Lees meer